Widget Recent Post No.

Ανθρωποκυνηγητό με μελισσοκλέφτη, τον τσάκωσαν επαυτοφόρω την στιγμή της κλοπής με GPS (ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ)



Απίστευτη εξέλιξη είχε η υπόθεση μιας κλοπής μελισσιών , όταν ο κλέφτης "τράβηξε" την κυψέλη με το GPS! Η υπόθεση εξελίχθηκε σε ανθρωποκυνηγητό , με τον μελισσοκόμο και την αστυνομία να πιάνουν επαυτοφόρω τον δράστη τη στιγμή που τοποθετούσε τις κλεμμένες κυψέλες στον χώρο του!

Με το χέρι , όχι στα πράσα , αλλά στα μελίσσια πιάστηκε αλλοδαπός εχθές τρίτη 17/3

Η ιστορία ξεκινάει όταν το μέλος του Συλλόγου μας Γιώργος Σταμούλης λαμβάνει σήμα παραβίασης στο κινητό του, απο gps εγκατεστημένο σε κυψέλη του.

Πηγαίνοντας στο μελισσοκομείο του (ευρύτερη περιοχή Νέας Μάκρης) διαπιστώνει την κλοπή 5 μελισσιών και ξεκινάει το κυνηγητό ....

Ακολουθώντας βήμα-βήμα την πορεία των μελισσιών του, μετά απο αρκετή ώρα το σήμα σταθεροποιείται δείχνοντας την τελική θέση.




Ενεργώντας πάρα πολύ σωστά ο Γιώργος , ζητά την συνδρομή της Αστυνομίας και μαζί με Αστυνομικό επεμβαίνουν πλέον στο μελισσοκομείο του μελισσοκλέφτη ο οποίος συλλαμβάνεται ακριβώς την στιγμή που μετάγγιζε τα πλαίσια απο τις κυψέλες του Γιώργου σε δικές του.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες απο το μελισσοκομείο του μελισσοκλέφτη όπως μας τις έστειλε ο Γιώργος Σταμούλης και τον ευχαριστούμε.










Το όνομα του κλέφτη δεν μας είναι ακόμα γνωστό .Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων με την διαδικασία του αυτοφώρου!

Νεώτερα σε επόμενη ανάρτηση !!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. θα ειμαστε on line για να μαθουμε το μεγεθος της ποινης. απαραιτιτο στοιχειο να να βεβαιωσουμε οτι ειναι ο ορθος δρομος για την τημωρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποινη ειναι μονο μια.....του βγαζεις τα ρουχα και του τιναζει πεντε τελαρακια με μελισσες αφου τον εχεις δεσει σε πασαλο(για να μην κτυπησει τρεχοντας να φυγει)......ολα του τα μελισσια του τα περνεις ως προιον κλοπης και βγαζεις και τη φωτογραφια του στο ιντερνετ για ιατρικους παντα λογους για να μελετησουμε πως παραμορφωνεσαι μετα το τσιμπιμα τησ μελισσας....γιωργης θερμια .....αλλα ρε παιδια μεταξι μας τα κανουμε, ολοι μελισσοκομοι ειμαστε, ειτε καλοι ειτε κακοι ,ειτε με τα δικα μας μελισσια ειτε με τα ξενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!