Widget Recent Post No.

Καρότσι μελισσοκομίας: Η τέλεια λύση για την μεταφορά των κυψελών



Συνάδελφοι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο έχω να σας δείξω σήμερα. Για την μεταφορά των κυψελών σας σχεδόν χωρίς καθόλου κόπο. Πρόκειται για ένα καρότσι το οποίο αγκαλιάζει το σώμα της κυψέλης και την μεταφέρει πανεύκολα παντού. Νομίζω πως είναι το ιδανικό εργαλείο για να δουλεύει μόνος του ο μελισσοκόμος!

Το προμηθεύτηκα πριν λίγες ημέρες το δοκίμασα και το βρίσκω πολύ εύχρηστο. Εντύπωση μου έχει κάνει το γεγονός ότι σηκώνει τις κυψέλες με τέτοια ευκολία, ακόμη και αν είναι διόροφες με αυξημένο βάρος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και πιστεύω για όλους τους μελισσοκόμους!

Θυμάμαι το καλοκαίρι που κουβαλούσα τα πατώματα με το μέλι και και ήταν τόσο βαριά που απέκτησα πρόβλημα με τη μέση μου. Φέτος όταν θα δουλεύω μόνος μου θα μεταφέρω όλη τη σκληρή δουλειά σε αυτό το εργαλείο. Το οποίο ανεβαίνει και σε ανώμαλο έδαφος και εκμηδενίζει τα βαριά φορτία ειδικά την περίοδο του τρύγου που οι κυψέλες είναι τίγκα στο μέλι.




Πως λειτουργεί και τι τιμή έχει;

Όπως έχουμε την κυψέλη τοποθετούμε απο επάνω το μελισσοκομικό καρότσι. Αυτομάτως μόλις το τοποθετήσουμε και ανεβάσουμε τις λαβές σφίγγει γερά και σηκώνει την κυψέλη. Τόσο απλά! Οι διαστάσεις είναι υπολογισμένες με τέτοιο τρόπο που να μην πέφτει η κυψέλη ακόμη και με μεγαλο βάρος. Όσο μεγαλύτερο το βάρος τόσο πιο σφιχτά αγγιστρώνεται το εργαλείο.

Το καρότσι αυτό προμηθεύεται απο την Κύρκα Μελισσοκομικός Κύκλος στην τιμή των 65 ευρώ χωρίς το φπα. Δείτε και την περιγραφή από το κατάστημα:

Καρότσι μεταφοράς κυψελών




Καρότσι μεταφοράς κυψέλης για εμβρυοθάλαμο εως 2 πατώματα. Μπορεί να μεταφέρει κυψέλες και σε ανώμαλο έδαφος. Η στήριξη της κυψέλης γίνεται αυτόματα με το σήκωμα της κυψέλης από το έδαφος με μόνο έναν άτομο. Αποτελεί την τέλεια λύση στην μεταφορά των κυψελών σας.

Το καρότσι μεταφοράς κυψελών μπορείτε να το προμηθευτείτε από το παρακάτω κατάστημα ηλεκτρονικά: Καρότσι-μεταφοράς-κυψελών. Μελισσοκομικά Κύρκα

Τηλ καταστήματος στην Αθήνα: 2106610771




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. για το καρότσι μεταφοράς: πιο το μέγιστο βάρος που σηκώνει και αν αντέχει και 3 πάτωμα ευχαριστώ θερμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεταλλικά σημεία στήριξης, χαλάνε το χρώμα και το ξύλο της κυψέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!