Widget Recent Post No.

Ιταλία: Επαναστατούν οι μελισσοκόμοι, όχι άλλα καμμένα μελίσσια λόγω σκαθαριού


Μάστιγα για την Ιταλική μελισσοκομία το σκαθάρι, και οι νόμοι σχετικά με τις φωτιές στα προσβεβλημένα μελισσοκομεία. Οι μελισσοκόμοι δεν αντέχουν άλλο αυτή τη κατάσταση και δεν μπορούν να βλεπουν άλλο τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται και να καίγονται.

Πήραν λοιπόν την απόφαση να βάλουν τέλος σε όλα αυτά, και να αντιμετωπίσουν το σκαθάρι με τους πατροπαράδοτους τρόπους παγίδες, ταινίες κλπ. Όμως έχουν αντίπαλο την κυβέρνηση η οποία επιμένει με την καταστροφική της τακτική και έχει βάλει ειδικούς υπαλλήλους να ελέγχουν για τυχών ύπαρξη σκαθαριού.


Οι μελισσοκόμοι αντιδρούν σε αυτή τη καταστροφή μαζεύοντας υπογραφές, και σκοπός είναι να μην θυσιαστούν στη πυρά άλλα ζωντανά μελίσσια. Διότι είναι μεγάλη αμαρτία, και ασέβεια προς τη φύση. Η μέλισσα έχει προσφέρει τόσα στον άνθρωπο, στη φύση, στο πλανήτη, και εμείς δεν τις δίνουμε ένα χέρι βοηθείας, αλλα τη προδίδουμε, τη ρίχνουμε στη φωτιά, για το κέρδος, για τα χρήματα, για τα συμφέροντα! Ήρθε λοιπόν η ώρα να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά!

Συνάδελφοι σας το ζητώ σαν προσωπική χάρη! Βάλτε και εσείς μια υπογραφή, ας το κάνουμε όλοι μαζί διότι μια μέρα μπορεί να χρειαστούμε και εμείς τη βοήθεια τους (κούφια η ώρα).

Συμπληρώστε τα στοιχεία και το email σας πατώντας εδώ

Διαβάστε πως έχει η κατάσταση στην Ιταλία...

Τραγικές εξελίξεις στην Ιταλία με το σκαθάρι (aethina tumida). Τα κρούσματα είναι πάνω από 20 τις τελευταίες 4 ημέρες, και οι μελισσοκόμοι έχουν σημάνει συναγερμό για όλο τον κόσμο. Η κυβέρνηση έχει κάψει χιλιάδες μελίσσια, και οι μελισσοκόμοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τους πείσουν να μην συνεχιστεί και να καταργηθεί ο νόμος αυτός. Θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, δηλαδή να αντιμετωπίσουν το σκαθάρι με τους πατροπαράδοτους τρόπους της Αμερικής δηλαδή παγίδες χημικά κλπ. Η Αμερική άλλωστε είναι η μόνη χώρα που συμβιώνει με το σκαθάρι εδώ και πολλά χρόνια.









Μελισσοκόμος απο την Ιταλία προειδοποιεί τους Έλληνες οτι η κατάσταση είναι πλεόν εκτός ελέγχου, και να είμαστε προετοιμασμένοι για το τεράστιο κύμα καταστροφής που έρχεται. Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποιήσε απο τα μελίσσια του στην Ιταλία.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια