Widget Recent Post No.

Test αμερικάνικης σηψηγονίας: Video & οδηγίες για 100% σίγουρη διάγνωση!



Ξεκίνησε και φέτος την εμφάνιση της η Αμερικάνικη σηψηγονία, και όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει καμία 100% ασφαλής θεραπεία, γι αυτό προτείνετε η ολική καύση του μελισσιού μαζί με τις κηρήθρες και το πληθυσμό.

Πολλοί νέοι συναδέλφοι βρίσκονται σε απόγνωση όταν τους συναντά η ασθένεια και δεν γνωρίζουν πως να διαγνώσουν αν πρόκειται σίγουρα για Αμερικάνικη σήψη ή κάποια άλλη ασθένεια. Τα συμπτώματα που εμφανίζονται στα μελίσσια είναι καθαρά και μόνο στον γόνο ο οποίος σαπίζει και λιώνει μέσα στην κηρήθρα (μυρίζει ψαρίλα). Παίρνει ένα σκούρο χρώμα και κολλάει στον πάτο και στα τοιχώματα. Αν πάρουμε ένα ξυλάκι, το βάλουμε και το βγάλουμε στην κηρήθρα με τον λιωμένο γόνο. αυτό θα κάνει μια γλυώδη κλωστή που είναι και ο μοναδικός τρόπος να καταλάβουμε την Α.Σ.


Όμως η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται και η μελισσοκομία έρχεται να αλλάξει με ένα νέο επίτευγμα. Εφευρέθηκε εδώ και αρκετό καιρό και πρόκειται για ένα εργαλείο που κάνει test για τη σηψηγονία με τον πιο απλό τρόπο για 100% σίγουρη διάγνωση χωρίς δουλειές του ποδαριού. Εμφανησιακά και σε μέγεθος είναι σαν το test εγκυμοσύνης και ως προς τη λειτουργία του μπορεί να απαλλάξει το μελισσοκόμο απο πολύ άγχος.

Και όταν λέω άγχος να σας πω ένα παράδειγμα. Θυμάμαι ένα μελισσοκόμο που είδε συμπτώματα αμερικάνικης σηψηγονίας στα μελίσσια του. Οι κηρήθρες μύριζαν έντονα και πανικοβλήθηκε (φυσικό γιατί θα έπρεπε να κάψει τα μελίσσια του). Έτσι οι μελισσοκόμοι τον καθοδήγησαν να αγοράσει το test αμερικάνικης σήψης για να δεί αν έχει την ασθένεια. Έκανε την διάγνωση και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, τα μελίσσιατου  ήταν πεντακάθαρα και υγιή, έτσι και γλίτωσε απο πολύ άγχος.

Πάμε να δούμε λοιπόν τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε...

Υποπτεύεστε Αμερικανική Σηψηγονία στα μελισσια σας?
Διαπιστώστε το μόνοι σας σε 3 μόλις λεπτά.
Τα τεστ περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται για τη διάγνωση και είναι πολύ απλά στη χρήση.

Πολύ απλό στη χρήση :
  • Με τη σπάτουλα αφαιρείτε τα προς εξέταση δείγματα από τα κελιά .
  • Τα βάζετε στο μπουκαλάκι που περιέχει το αντιδραστήριο και τα μεταλλικά σφαιρίδια και ανακατεύετε για 20``
  • Με την πιπέτα παίρνετε διάλυμα από το μπουκαλάκι και βάζετε 2 σταγόνες στο ειδικό στρογγυλό παράθυρο του test . Σε 30`` το αποτέλεσμα φαίνεται στο ορθογώνιο παράθυρο του τεστ . Εάν είναι ορατή ΜΙΑ γραμμή ΔΕΝ έχετε Σηψηγωνία. Εάν είναι ορατές ΔΥΟ γραμμές τότε η ασθένεια είναι παρούσα. 


Και ένα βιντεάκι με το test διάγνωσης...




Το test κυκλοφορεί από την ANEL STANDARD και μπορείτε να το παραγγείλετε πατώντας το σύνδεσμο www.anel.gr η στα τηλέφωνα 2102771180, 2102483870

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια