Widget Recent Post No.

Παραγωγή γύρης με τις οικονομικές γυρεοπαγίδες της ANEL



Παραγωγή γύρης με τις πιο οικονομικές και ποιοτικές γυρεοπαγίδες της αγοράς!!! Ταιριάζουν τόσο σε πλαστικές όσο και σε ξύλινες κυψέλες αρκεί να υπάρχει ο πλαστικός πάτος της ANEL. Έχουν πολύ μεγάλη παραγωγή χωρίς προβλήματα και καμία ενόχληση στο σμήνος. Σήμερα θα σας δώσω οδηγίες πως να τις χρησιμοποιήσετε και που μπορείτε να τις αγοράσετε.

Το σύστημα αποτελείτε από ένα πορτάκι και ένα συλλέκτη που μαζεύει τη γύρη. Το πρωτοποριακό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν ενοχλούνται καθόλου οι μέλισσες και μπορούμε να πάρουμε γύρη από τη πρώτη κιόλας ημέρα. Δεν επηρεάζεται καθόλου σε ανάπτυξη το μελίσσι οι συλλέκτριες μπαίνουν και βγαίνουν χωρίς παραπλάνηση και πολύ καθυστέρηση. Η πατέντα είναι κατοχυρωμένη από την εταιρία ANEL γι αυτό δεν μπορούμε να συναντήσουμε κάτι τόσο αποτελεσματικό και πρωτοποριακό από άλλη εταιρία.

Πάμε να δούμε λοιπόν λίγα μυστικά για το πως λειτουργεί...

Αυτό είναι το πορτάκι που συγκρατεί τη γύρη από τα ποδαράκια των συλλεκτριών. Είναι φτιαγμένο από ελαστικό πλαστικό προκειμένου να κουμπώνει τέλεια τόσο σε πλαστικές όσο και ξύλινες κυψέλες. Λόγου ότι τα πλαστικά είναι πολύ ποιοτικά αντέχουν για πολλά χρόνια σε κακουχίες ήλιο κλπ.

Αυτός είναι ο συλλέκτης που αποθηκεύει τη γύρη. Αν και φαίνεται μικρός σε μέγεθος χωράει πολύ μεγάλη ποσότητα και αερίζεται μια χαρά.

Έγινε η τοποθέτηση! Το μυστικό στην τοποθέτηση τους είναι να κουμπώσουμε σωστά το συλλέκτη στη κυψέλη προκειμένου να μην πέφτει στο έδαφος ούτε ένας κόκος γύρης. Ακούστε λοιπόν τι θα κάνετε. Μπροστά στη πόρτα έχει κάποιες τρυπούλες για να πέφτει η γύρη.  Προσέχουμε λοιπόν να τοποθετήσουμε το συλλέκτη ακριβώς κάτω από αυτές τις τρυπούλες και όχι τέρμα αριστερά ή δεξιά για να μην μείνει κενό και πέφτουν κόκοι. 
Κάθε συλλέκτης έχει μια πλαστική υποδοχή για να κουμπώνει στον πάτο. Το βάζουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να εφαρμόζει καλά από κάτω για να μην μπορεί να μπει ούτε μια μέλισσα μέσα. Το σύστημα δουλεύει τέλεια και έχουμε παραγωγή γρήγορα από τη πρώτη μέρα!
Η παραγωγή γύρης είναι μεγάλη!!!! Εγγυημένα!!!! Σας προτείνω να το δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα!!! Δείτε και ένα βιντεάκι με τη διαδικασία... Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω πριν το δείτε είναι οτι του κούμπωμα του συλλέκτη δεν πρέπει να εισχωρήσει τελείως αλλά να πιέζει τον πάτο έτσι ώστε να κουμπώνει τελείως σε όλη του την επιφάνεια. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν τους προμηθευτείτε θα τα δείτε και στη πράξη πόσο εύχρηστοι και απλοί είναι...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Συμφωνω απόλυτος ως προς το οτι είναι πολύ εύχρηστες και οικονομικές
    Ομως έχω μια διαφωνία κάτι δεν πάει καλά και χυνετε πολύ γύρη έξω
    Πίσω από το σκαφακι κάτω από την κυψέλη συγκεντρώνεται πολυ γύρη
    Πιθανότατα αφού ξεπεράσουν το πορτακι γύρη που έχει μείνει στα πόδια τους πέφτει και καταλήγει στο έδαφος από τον διάτρητο πάτο της κυψέλης
    Θα δοκιμασω να κλείσω με χαρτοταινεια ένα τμήμα του διατρητου πατου τουλάχιστον να μένει μέσα η γυρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ φίλε που δουλεύω πολύ γυρεοπαγίδα με πλαστικό πάτο της ANEL δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε είδα αυτό που αναφέρεις. Δοκίμασε να δείς μήπως δεν έχεις κάνει σωστά τη τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκίμασα σήμερα μια τέτοια και στάθηκε αδύνατον να περάσει μια μέλισσα μέσα. Την είχα αγοράσει πριν τρία χρόνια και την έβαλα σήμερα. Δεν πέρασε ούτε μία μέλισσα. Μαζεύτηκαν όλες απέξω σαν σμηνουργία. Έβαλα τις άλλες της ΑΝΕΛ και δουλεύουν κανονικά. Αυτές μάλλον έχουν μικρότερες τρύπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!