Widget Recent Post No.

Και εσύ κορόιδο μελισσοκόμε τρέξε να πουλήσεις το μέλι σου με 4 ευρώ....



Και εσύ κορόιδο μελισσοκόμε τρέξε να πουλήσεις το μέλι σου με 4 ευρώ. Ένα πολύ καλό προβληματισμό έθεσε μελισσοκόμος απο την Κρήτη, την οποία θα πρέπει όλοι να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη. Έχετε συνειδητοποιήσει πόσα κέρδη έχουν μερικές εταιρίες "σπρώχνοντας" το μέλι τους στο εξωτερικό; Μην ξεχνάμε ότι αυτά τα προιόντα είναι είδη πολυτελείας σε άλλες χώρες. Γιατί λοιπόν να μην βάλουν χέρι και οι μελισσοκόμοι σε αυτά τα κέρδη; Τι ακριβώς τους λύπεται για να μην το κάνουν; Η συσκευασία παρακάτω έχει τα πακετάκια των 455 γραμμάριων 140 ευρώ. Δηλαδή ουσιαστικά το μέλι πωλείτε σε αυτό το site του εξωτερικού περίπου 30 ευρώ το κιλό!!! Διαβάστε τη δημοσίευση και τους προβληματισμούς διαφόρων μελισσοκόμων απο όλη την Ελλάδα...






Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Το οτι η τιμη 140ευρω ειναι για συσκευασια των 10τεμαχιων, δεν το προσεξε κανεις? Το θυμαρι το αγοραζει 6-7 ευρω, ποσο πρεπει να το πουλαει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχας,ειναι λαθος να κοιτας για τετοια προϊοντα σε τετοια site....δεν ειναι γι αυτο τα site αυτα. Τελεια (.) και παυλα (την γκομενα του Παυλου) (-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν όπως είπε από πάνω είναι δέκα τεμάχια. Η τιμή είναι φυσιολογική. Το προιον έχει κόστος συσκευασίας, διανομής, προώθησης. Έχει και κόστος να στείλεις το προιον στην Αγγλία ή Αμερική. Τσάμπα δεν είναι. Μετά δεν το πουλάει ο Πίττας. Το πουλάει ένας αντιπρόσωπος ή resaler. Βάζει προφανώς και αυτός κάποιο κέρδος.
    Σημ. Μην βγάζουμε συμπεράσματα. Όλοι οι μελισσοκόμοι πρέπει να φιλάνε τα χέρια του Πίττα γιατί έκανε γνωστό το μέλι στο κόσμο.... Και όταν κάποιος στο εξωτερικό αγοράζει μέλι Αττική το αγοράζει για το όνομα που του. Εμπιστεύεται το όνομα. Η Ελλάδα χρωστάει πολλά στον Πίττα. Προσωπικά δεν έχω καμία σχέση με τον Πίττα. Ούτε είχα ούτε και κανένας μας. Όμως το μάρκετιγκ είναι πολύ σημαντικό. Βάλε το καλύτερο μέλι σε ένα απλό βάζο κι κράτα το στο σπίτι σου... Μετά βάλε ένα μέτριο μέλι σε ένα ωραίο βάζο και κάνε το διαφήμιση. Ποιο θα πουλήσει??
    Ξέρω ότι το ποστ δεν θα αρέσει σε πολλούς μελισσοκόμους. Είναι λογικό. Τιμάτε την δουλειά σας και την πονάτε όταν βλέπετε ότι κάποιος αγοράζει από εσάς το μέλι με 4 ευρώ και το πουλάει σε πολλαπλάσια τιμή.
    Γι αυτό χρειάζεται και ο μελισσοκόμος να έχει εμάς τους μάρκετερς που δίνουμε στο μέλι σας την υπεραξία και το τοποθετούμε στις αγορές που διψάνε για αυτό το προιον .
    Ο καθένας είνια χρήσιμος εκεί που είναι η θέση του. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!