Widget Recent Post No.

Θάσος: Ανυπολόγιστη η καταστροφή για τους μελισσοκόμους. Ένα καλά οργανωμένο έγκλημα



Άλλο ένα σοβαρό χτύπημα στη μελισσοκομία. Η πολυφημισμένη Θάσος, με τα πευκοδάση της, παραδόθηκε και αυτή στις φλόγες, με εστίες φωτιάς σε πολλά σημεία του Νησιού. Κάηκαν δεκάδες στρέμματα! Οι φωτιές στο πέρασμα τους έκαψαν ζώα, σπίτια, ακόμα και τραυμάτησαν κατοίκους ακόμα και ένα πυροσβέστη στα πόδια. Λόγω των δυνατών ανέμων η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και ήταν αδύνατο να σβήσει, εφόσον υπήρχαν αναζοπυρώσεις παντού!


Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι φέτος χτυπήθηκαν τα πιο δυνατά σημεία της Ελλάδας παραγωγής πευκόμελου όπως είναι η Βόρεια Εύβοια, η Θάσσος, αλλά και άλλα νησιά όπως η Χίος, Η Κρήτη κλπ. Συμπαιρένουμε λοιπόν ότι δεν είναι καθόλου τυχαίες αυτές οι φωτιές, και αν δείτε στη Θάσο, τα μέτωπα είναι διασκορπισμένα με τέτοιο τρόπο που θα ήταν αδύνατο, αν κάποιος δεν τις έβαζε εξεπίτηδες...

Θάσος 2016 - Μέτωπα φωτιάς σε όλο το νησί


Βίντεο απο τα καμμένα...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ετσι οπως παμε δυστηχως δεν θα υπαρχει σε λιγα χρονια ελληνικο πευκομελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζι με τους συριους '' επενδυτες'' περνανε τουρκοι πρακτορες με σκοπο την πληρη διαλυση μας..ειτε την αγροτικη παραγωγη ,ειτε την κοινωνικη δομη της χωρας..
    Ερχονται δυσκολα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!