Widget Recent Post No.

Πωλούνται 130 μελίσσια όλος ο εξοπλισμός και το μελισσοκομικό αυτοκίνητο



~ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ~
Πωλούνται  130  μελίσσια υγιέστατα
-Μελισσοκομικός εξοπλισμός
-Φορτηγό  μελισσοκομικό  με  μικτό  βάρος  8  τόνων, μάρκας  ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 811, μοντέλο  του  1975  σε  άριστη  λειτουργική  κατάσταση, με  επισκευασμένη  μηχανή  με  35.000 χιλιόμετρα, με  καινούρια  λάστιχα (διαστάσεις καρότσας 4,50 x 2,20).

ΔΕΚΤΟΣ  ΚΑΘΕ  ΕΛΕΓΧΟΣ

επικοινωνία:  κ. Αγαπητός
Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας...

Τηλέφωνο  ****** (ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ)
από  τις  8  το  βράδυ και  μετά

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Βλέπουμε σε πολλες αγελιες ότι οι μελισσοκομοι πουλανε τα μελισσια τους και παρατανε εντελως τη μελισσοκομια μυστηριο πραγμα μηπως τελικα δεν συμφερει η μελισσοκομια στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στη περιοχη μου τρεις μελισσοκομοι πουλησανε τα μελισσια τους και μαλιστα με παρα πολλι δυσκολια, αρκει να σας πω οτι τα ξεκινησαν απο 130 τα δεκαρια και κατεληξαν στα 70 ο ενας και στα 80€ οι αλλοι δυο...αυτο το λεω για τους νεους μελισσοκομους μιας και πανε και πεταναι τα λεφτα τους σε παραφυαδες του τυπου 12 & 13€ το τελαρο. δηλαδη του κωλου τα ενιαμερα.ψαξτε καλα,σκωτονουν τα μελισσοκομια τους για ενα φραγκο.(και οταν τα παρεται θα ψαχνεται για να τα ξεπουλισετε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλυτερα παραφυαδες με 10-12 ευρω το πλαισιο απο γνωστο μας μεγαλο μελισσοκομο που εμπιστευομαστε, παρα επενδυση στο φθηνοτερο αλλα αγνωστο απο ασθενειες και χειρισμους μελισσι. ειδικα για καινουργιους που δεν ξερουν τι να κοιταξουν οταν αγοραζουν πρωτη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είναι ένα επάγγελμα που πραγματικά πρέπει να το αγαπάς για να το κάνεις, συν ότι υπάρχει πολύ ανταγωνισμός. Για αυτό τα πουλάνε το ένα μετά το άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!