Widget Recent Post No.

Άνοιξε η ΜελισσοΔύναμη στη Κρήτη: Μελισσοτροφές πρώτης ποιότητας για όλους τους μελισσοκόμους!


Mια νέα εταιρία μελισσοκομίας, με όλα τα είδη που χρειάζεται ο μελισσοκόμος, στη Κρήτη!

Μελισσοδύναμη
Από την έναρξη της εταιρείας μας βασικό προϊόν  αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί η μελισσοτροφή.Όλες οι μελισσοτροφές που παράγουμε προέρχονται από ψυχρή διαδικασία, η ζάχαρη που χρησιμοποιούμε είναι απο 100% ζαχαρότευτλο και έχει υποστεί άλεση χρησιμοποιώντας μύλο κοκοποίησης δικής μας κατασκευής ο οποίος επιτυγχάνει άλεση έως και 10 φορές μικρότερης κοκομετρίας από την κοινή άχνη, κάθε μικρόκοκος ζάχαρης καλύπτεται από κορυφαίας ποιότητας ιμβερτοποιημένο σιρόπι παρασκευής μας, με περιεκτικότητα 73% σε σάκχαρα καί σε καμμία περίπτωση δε χρησιμοποιούμε σιρόπια καλαμποκίου και άλλα σάκχαρα χαμηλής ποιότητας και αγνώστου προελεύσεως.





Τέλος διατηρούμε αρχείο παραγωγης και διεξάγουμε ελέγχους όλων των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων που παράγουμε στό χημικό εργαστήριο μας.

Τροφή ζυμωτή Super-Invert
Η super-invert είναι μια ψυχρή τροφή υψηλής ιμβερτοποίησης η οποία εχει την ιδιαιτερότητα να εκμεταλλεύεται τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στην κυψέλη καθώς και την ικανότητα της ιμβερτάσής να ρυθμίζει την υφή με αποτέσμα να έχουμε ένα πιο μαλακό ζυμάρι χωρίς τον κύνδινο να ρευστοποιηθεί,η τροφή μας παρασκευάζεται σε 4 εκδόσεις ,Απλή ,με θυμόλη ,σκόρδο καθώς και με ενα μείγμα αιθέριων ελαίων και βιταμινών.

Τροφή Amino-Boost
Η Amino Boost είναι μια τροφή πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β και D και Ε .Όλα τα αμινοξέα είναι ποιότητας τροφίμου Αγγλικής προέλευσης.

Τροφή Protein-Master
Η τροφή αυτή αποτελεί πατέντα της εταιρείας μας καί εκμεταλεύεται τόσο την θελκτικότητα τών σακχάρων απο τις μέλισσες όσο και την ανάγκη τους σε προτείνες, έτσι χρησιμοποιόντας καινοτόμα προϊόντα μπορέσαμε να παράξουμε ενα υποκατάστατο γύρης το οποίο μπορεί να περιέχει υψηλά ποσοστά προτεϊνης ενώ παράληλα να είναι άμεσα απορροφήσιμο.Η σύσταση ολοκληρώνετε με ένα σύμπλεγμα βιταμινων B.

Υποκατάστατο Γύρης
Η γυρεόπιτα μας παρασκευάζεται σε διάφορες περιεκτικότητες προτείνης ανάλογα με την ανθοφορία και κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη. Οι γυρεόπιτες μας δεν περιέχουν κανενός είδους προϊόν μέλισσας

Τέλος παρασκευάζουμε απλη ζυμωτη τροφή καθως και ιμβερτοποιημένα σιρόπια με διάφορα πρόσθετα ανάλογα τον χειρίσμο.
Στό κατάστημα μας θα βρείτε και όλο τον απαραίτητο μελισσοκομικό εξοπλισμό από τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές
Περισσότερα για έμας θα βρείτε στο site μας
www.melissodinami.gr
facebook : Μελισσοδύναμη

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλήμερα καλό θα ήταν να αναγράφουμε και καμιά τιμή μην πηγαίνουμε τόση διαδρομή τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!