Widget Recent Post No.

Αυστηρή προειδοποίηση απο το Δασαρχείο: Μελισσοκόμοι που εγκαθιστούν κυψέλες σε δρόμους...



ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ:
Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει ο δασάρχης Καλαμάτας Σπύρος Κατσίποδας προς τους μελισσοκόμους που εγκαθιστούν κυψέλες σε δρόμους. Όπως τόνισε, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι μελισσοκόμοι, να βάζουν τις κυψέλες τους πολύ κοντά ή και επάνω σε δρόμους, κάτι που δεν επιτρέπεται και αποτελεί παράβαση.

 Ο κ. Κατσίποδας, επισήμανε ότι κυψέλες μπορούν να τοποθετηθούν σε απόσταση άνω των 30 μέτρων από δρόμο. Μάλιστα υπάλληλοι του Δασαρχείου έχουν αρχίσει να κάνουν ελέγχους. «Έχει διαπιστωθεί ότι ορισμένοι μελισσοκόμοι τοποθετούν κυψέλες επάνω σε δρόμους και όχι στην προβλεπόμενη απόσταση που πρέπει να υπάρχει. Τους ενημερώνουμε ότι γίνονται έλεγχοι και θα αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα και να υποβάλλονται μηνύσεις», τόνισε ο κ. Κατσίποδας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
Ωραιος ο Δασαρχης και συμφωνω μαζι του...αλλα για τους μελισσοκομους τι εκανε σαν δασαρχειο ;εχει ανοιξει καποια σημεια;πως θα βοηθησει το δασος που ειναι φυσικος πλουτος;κανοντας μυνησεις; Μηπως θα πρεπει να αναλαβουν ποιο ενεργο ρολο τα δασαρχεια και να μην κρυβονται πισω απο μυνησεις και καταγγελιες;

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. το μονο που ξερουν να κανουν για να δικαιολογησουν το μισθο τους.αντι να δημιουργησουν χωρους για τους μελισσοκομους και να κυνηγησουν αυτους που βρωμιζουν τα δαση.εχουν γινει τα δαση γα......ωνες και μενουμε εμεις χωρις παραγωγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο νομος προβλεπει 25 μετρα ας διαβασει πρωτα προσεκτικα τον νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!