Widget Recent Post No.

Ήρθε μελίσσι στην αποθήκη μου. Ένα απρόσμενο γεγονός


Γράφει ο μελισσοκόμος Γιάννης
Αγαπητή ορεινή μέλισσα
Καθώς η άνοιξη είναι τόσο καλή και δεν προλαβαίνουμε να  χωρίζουμε τα μελισσια μας...
Έτσι λοιπόν έβγαλα από την αποθήκη ότι παλια κυψέλη ειχα και πάτωμα για να τις βάψω και να κάνω παραφυαδες, χρησιμοποιώντας νέους κινητούς πάτους για δοκιμή και να μην πάνε χαμένα τα παλιά πατώματα που είχα για τρυγόνια αλλα και η λιγο σαπιες βάσεις μαζί με την κυψέλη.

Εκεί λοιπόν που έτριβα, στοκαριζα, έκαιγα, έβαφα και τοποθετούσα νέα και παλιά κλειδιά έγινε το αναπάντεχο και καλό σημάδι για μένα...

ήρθε ο αφεσμος στο σπίτι μου και μάλιστα μέσα στην κυψέλη.



Η χαρά μου ήτανε σαν μικρού παιδιού, το μόνο που χρειάστηκε να κάνω μόλις μπήκε και η τελευταία μέλισσα ήταν να στρίψω το καπάκι. Έτσι λοιπόν και τις κυψέλες πρόλαβα να τελειώσω για τις νέες παραφυαδες αλλά και γεμάτη την μια να πάω, εύχομαι σε όλους σας καλή τύχη και τέτοια όμορφη εμπειρία.

Δεν είχα παγίδα μέσα στην κυψέλη και επίσης η κυψελες πάνε σε δεύτερη μετάγγιση από τριπλοκυψελιδια και πενταρακια (δεν μπορώ να διαβάζω μαλακιες από εξυπνακιδες...) συμπληρωσετο σε παρακαλώ στο κείμενο παραπάνω











 Να αφιερώσουμε το γεγονός της δημοσιεύσεις, στο νέο μέλος της οικογένειας μας μελισσοκόμων στο γιό μου, που σήμερα "βαφτίστηκε" μελισσοκόμος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια