Widget Recent Post No.

Επιδότηση μελισσοκομίας: Δημοσίευμα αποκάλυψη. Μερικές αλήθειες που λίγοι γνωρίζουν



Επειδή πολλοί άνθρωποι νομίζουν οτι οι επιδοτήσεις μελισσοκόμων μέσω των προγραμμάτων του νέου αγρότη είναι πολύ εύκολες, και δίνουν άμεση ρευστότητα, γίνεται η σημερινή πολύ σύντομη ανάρτηση για να πάρετε μια ιδέα του τι συμβαίνει εκεί έξω. Διότι οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να τρέφουν ψεύτηκες ελπίδες. Διαβάστε το σχόλιο ενός έμπειρου αναγνώστη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και ακούστε τις αλήθειες που συμβαίνουν και πολύ λίγοι γνωρίζουν...

Σχόλιο αναγνώστη που έγινε στην ανάρτηση με τίτλο "Εγκατέλειψε τη πόλη και ασχολήθηκε με τη μελισσοκομία: Πήρε την επιδότηση του νέου αγρότη και έκανε σημαντικά βήματα!!!"
Καλα εκανε το παλικαρι και μπραβο του που αγωνιζεται. Ομως θα πω δυο πραγματα για αυτου του είδους τις δημοσιεύσεις που καλλιεργουν ψευτικες ελπίδες διοτι τα παρουσιάζουν , πολύ ευκολα τα πραγματα.
Θα μιλήσω τωρα γενικά και οχι για τον συγκεκριμένο. Για να μπει κανεις σε προγραμματα νεων αγροτων πρεπει να είναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτης. Που σημαίνει δεν εχει απο αλλου εισοδήματα δηλωμένα και ζεί απ τα μελίσσια του.. Επίσης δεν μπορείς να ενταχθείς στα προγράμματα αυτα αν δεν έχεις ήδη δηλωμένο ένα αγροτικό κεφάλαιο τις λεγόμενες "Αγροτικές Μονάδες". Απο το μηδέν δεν σε επιδοτούνε. Οποτε πρέπει ήδη να εχεις στην εφορία δηλωμένο συγκεκριμενο αριθμο σε μελισσια (μεγάλο αριθμό) και μετα να μπεις σε ενα τετοιο πρόγραμμα. Επίσης τα λεφτα απο τα προγράμματα αυτα δεν μπαίνουν στην ωρα τους αλλα καθυστερούν πολύ. Αυτα τα λέω για να μη δίνεται εντυπωση στους απελπισμένους φτωχοέλληνες πως μπορείς απο το μηδέν να γίνεις παραγωγός και να ζεις απ τα μελίσσια μεσα σε 2-3 χρόνια. Η φτώχεια και η δυστυχία στη χώρα μας οδηγεί σε επιπόλαιες κινήσεις και ο κόσμος ψαχνει κατι να κάνει, αλλα δεν είναι ευκολα τα πραματα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ1 Μαΐου 2017 στις 9:56 μ.μ.

    Καλησπερα και καλο μηνα! Επειδη στην περιοχη μας ,την Πελλα το κεντρο Μελισσοκομιας ,δεν υπαρχει πλεον,μαλλον καταργηθηκε,ποιος τωρα θα διεκπεραιωνει και θα συγκεντρωνει τα δικαιολογητικα για τα προγραμματα αντικαταστασης κυψελων και τις δηλωσεις για νομαδικη μελισσικομια; εχετε πληροφοριες ποια υπηρεσια ειναι αρμοδια ; η,μηπως παμε σε σταδιακη καταργηση αυτων των προγραμματων λογω Μνημονιων; επειδη οι κατα τοπους Μελισ. συλλογοι υπολειτουργουν,αλλα και δεν εχουν τετοιες αρμοδιοτητες.Εχετε καποια πληροφορια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιωργο τιποτα δεν εχει κατηργηθη φιλε.μην εκτηθεσε ετσι παμε τηλεφονο να μιλησυμαι. 6972138806 Νικοσ γιαννιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!