Widget Recent Post No.

Νέα σπείρα κλοπών! Κλέβουν το μέλι των μελισσοκόμων και δε φαντάζεστε πως το κάνουν...





ΝΕΑ ΣΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΩΝ με θύματα ανυποψίαστους μελισσοκόμους. Μόλις μας ενημέρωσε συνάδελφος μελισσοκόμος για μια σοκαριστική είδηση που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγόνιστες τους μερομακατιάρηδες μελισσοκόμους, οι οποίοι για άλλη μια φορά πέφτουν θύματα απάτης, δίχως να προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη. Πρόκειται για μια πολύ καλοστημένη απάτη που μπορεί να την πατήσει και ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Οι απατεώνες είναι επαγγελματίες στο είδος τους και μπορούν να σας πάρουν τα χρήματα μέσα από τα χέρια! Κυριολεκτικά! Ο συνάδελφος μου έκανε πραγματικά έκκληση να προειδοποιήσω τους μελισσοκόμους, διότι αν την πατήσουν και αυτοί η οικονομική ζημιά θα είναι τεράστια!

Όλα ξεκινούν, όταν κάποιος άγνωστος τηλεφωνεί, και δηλώνει ενδιαφέρον για μια μελισσοκομική αγγελία μελιού. Και ζητά μεγάλη ποσότητα! Όσα τενεκέδια υπάρχουν! Πάντα η δουλειά γίνεται και καλά με κάποιο "βοηθό" ο οποίος μάλιστα δεν δοκιμάζει κάν τα μέλια πριν τα αγοράσει. Οι ιστορίες που μας αφηγήθηκε ο Γιώργος απο το Άργος είναι πραγματικά σοκαριστικές. Και θα σας τις μεταφέρω και εσάς όπως ακριβώς τις άκουσα και εγώ σήμερα!

Παίρνει λοιπόν ένας τηλέφωνο τον ανυποψίαστο μελισσοκόμο, και του ζητάει να αγοράσει τους τενεκέδες με το μέλι 80 σε αριθμό συνολικά. Για την συναλλαγή του λέει θα μιλήσεις με τον βοηθό μου, και αφού ξεφορτώσετε τα μέλια στην εταιρία, στην συνέχεια θα δοθούν τα μετρητά. Έτσι ο μελισσοκόμος ξεκίνησε με το φορτηγό, αλλά μόλις φτάνει στην εταιρία, ήταν με λουκέτο, ξεκλείδωτη. Ωστόσο δεν υποψιάστηκε τίποτα ακόμα. Ξεφόρτωσε τα μέλια, και αφού ήταν στο δρόμο του γυρισμού, ο δήθεν βοηθός που ήταν μαζί του ζητάει να σταματήσουν για τσιγάρα. Μόλις σταματάνε λοιπόν, ο βοηθός - συνεργός του απατεώνα παίρνει το παπί, που είχε παρκαρισμένο και εξαφανίστηκε. Έγινε άφαντος! Μόλις συνειδητοποιεί τι έχει γίνει ο μελισσοκόμος τρέχει πίσω να βρει τα μέλια, τα οποία είχαν εξαφανιστεί. 80 τενεκέδες μέλι είχαν γίνει καπνός, και η οικονομική ζημιά ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Μιλώντας με τον Γιώργο που έζησε παρόμοια εμπειρία πριν αυτό το περιστατικό, μου είπε ότι σε αυτόν εμφανίστηκε (πιθανόν ) ο ίδιος δράστης (μάλλον Κορίνθιος είναι) με άλλο όνομα, και ότι στο τέλος της συναλλαγής του παρουσίασαν δήθεν χαρτιά, ότι κατατέθηκαν τα χρήματα στη τράπεζα, τα οποία φυσικά ήταν ψεύτικα. Στον λογαριασμό δεν είχε μπει ούτε ένα ευρώ. Η γυναίκα του Γιώργου όμως υποψιάστηκε τι πήγαινε να γίνει και ευτυχώς την γλίτωσε πολύ φθηνά και έχασε μόνο 3 τενεκέδες μέλι. Το πως έγινε; Ήταν τόσο καλοστημένη η απάτη που μπορούσες να την καταπιείς αμάσητη!

Η Ορεινή Μέλισσα φίλες και φίλοι οφείλει να προειδοποιήσει όλους εσάς τους μελισσοκόμους, ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πριν δώσετε το μέλι, πάρετε τα χρήματα στα χέρια σας ή βεβαιωθείτε μόνοι σας ότι τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό. Δώστε μεγάλη προσοχή διότι πρόκειται για σπείρα επαγγελματιών απατεώνων, και αν πάθετε το κακό, δυστυχώς δεν θα υπάρξει κανένας να σας βοηθήσει... ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Άντε πάλι τα ίδια!δεν γίνονται έτσι οι συναλλαγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτα παίρνεις τα χρήματα (μετρητό) και μετά δίνεις το προϊον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για οποιαδήποτε ερώτηση πάνω στις αναρτήσεις μας , αφήστε ένα σχόλιο και εμείς με χαρά θα σας απαντήσουμε. Ορεινή Μέλισσα! Καλώς Ήρθατε!