Widget Recent Post No.

Πήγαν να κάνουν επιθεώρηση στα μελίσσια, και η μέρα τους κατέληξε σε τραγωδία! Έβαλαν ΦΩΤΙΑ κατά λάθος...



Τραγική εξέλιξη είχε για δύο μελισσοκόμους - πατέρα και γιό μαζί - όπου μια ηλιόλουστη μέρα πήγαν για να επιθεωρήσουν τα μελίσσια τους, και η μέρα τους κατέληξε σε τραγωδία. Καπνίζοντας τα μελίσσια τους λοιπόν, έκαναν το μεγάλο λάθος, και απο αμέλεια προκλήθηκε φωτιά. Κάτω απο αδιευκρίνιστους λόγους ακόμα, διότι δε γνωρίζουμε πως ακριβώς τους "έφυγε" η φωτιά, και αν όντως έγινε απο αμέλεια των ίδιων των μελισσοκόμων.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες, η φωτιά ξέφυγε, και πήρε τεράστιες διαστάσεις. Η φωτιά προκλήθηκε στο Καρπενήσι, και λόγω των έντονων ανέμων, η φωτιά μεταφέρθηκε στα σπίτια και τα ξενοδοχεία έξω απο τη Πόλη. Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκέντρωσε μέχρι στιγμής η Ορεινή Μέλισσα, κάηκαν 10 κτηνοτροφικές μονάδες, ολόκληρα μελισσοκομεία, ενώ οι φλόγες κινήθηκαν απειλητικά και σε δύο μεγάλα ξενοδοχεία, συγκεκριμένα το LECADIN και AVARIS
Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής, και όπως ανακοινώθηκε ήταν ένας 57χρονος πατέρας μαζί με τον 27χρονο γιό του, οι οποίοι εντοπίστηκαν την Τρίτη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια, συνέπεια καπνίσματος μελισσών. Η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει σε δασική και αγροτική έκταση στην περιοχή Μαυρονέρια Καρπενησίου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια